mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Sunday, March 8, 2009

KIMMA tawar uNiLLy's senior...

Terkini pasukan uNiLLy's senior ditawar menjadi salah satu pasukan tajaan KIMMA dalam satu kejohanan Futsal yang dijadualkan berlangsung di Port Dikcson , Negeri Sembilan. menurut wakil dari KIMMA , mereka akan menanggung segala perbelanjaan termasuk pakaian sukan bagi pasukan ini bagi menghadapi kejohanan ini.

pihak pengurusan pula ketika ini masih belum mendapat sebarang kata putus dari tuan Presiden. dan ketika ini masih menunggu isyarat dari presiden.

untuk rekod sebelum kejohanan Piala ABC pasukan uNiLLy's juga ada mendapat tawaran dari pihak PERKIM untuk bergabung namun ianya ditolak oleh tuan Presiden dengan alasan mahu sebarang usaha sama ada menang atau kalah mestilah dari pemain uNiLLy's sendiri tanpa menggunakan khidmat pemain luar.

2 comments:

pengurusan said...

ini adalah khabar angin semata2....
pe nie blogger....

pengurusan (real) said...

ini bukan khabar angin... kenapa guna nick pengurusan lak ni? bloger tak buat kenyataan tanpa bukti!! harap maklum

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."