mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Saturday, March 7, 2009

JOM SHOPING!!!



TO ALL SHOPING MANIAC!!!!

Jom semua kita shoping sakan 13,14,15/03/09 nie kat Warehouse Clearance, Bandar Manjalara. Asyik cerita Unilly FC jer....BORING tau....kita tenangkan minda dengan bershoping pulak...hahaha Sesiapa yang ada plan nak pindah umah tu, ini lah masanya nak jimat, dimasa2 gawatlah katakan...

SO KITA JUMPA DISANA YA......

By Noor Shahbina Omar

13 comments:

player said...

Jgn la boring dgn unilly FC.. hahaha.

najib said...

oit kiteorg blm kawen laaa...
xle g shoping....hehehe

xplayer said...

kawin kawin kawin

najib ni ingat kawin je

shahbina said...

najib aku ckp sesiapa yg nak pindah umah....bukan sesiapa nak kawin...ko nie ingat nak kawin jer ye....calon mungkin dah ada...klu tak ada boleh cari...tapi diri tu dah sedia ker??????hahahhaaha

shahbina said...

tak boring ngan unilly fc tp asyik cerita korang jer jelous pulak.........

xplayer said...

wei najib ada orang offer nak carik kan lah... amacam???

Shahbina said...

eh...eh..pulak...aku jadi pencari jodoh pulak...

najib said...

hahaha..nk carikan ker??....
xpe la...mak aku ade bole carikan...kikiki....

xplayer said...

ye ke.. ker aku dengar ko dah ada calon sendiri... tul ker?

najib said...

hahaha...tu smua tuhan je tentukn la chellooo....

shahbina said...

fuh najib sejak ahir2 nie dah pandai cakap pasal tuhan semua....fuh...sapa bg semangat baru tu...hehehehe

najib said...

smenjak 1januari laa...
azam baru...bkn tuhan baru...hehehe
allah hanya 1 je...hehehe

xde sape pun yg bg semangat...cume da makin tua makin matang laaa....hehehe

biase dgr ayat tu jee....kiki

Sha-Bie said...

wei najib ko nie ngantuk ker? apa ko merepek nie...aku tulis 'tuhan SEMUA" BUKAN 'TUHAN BARU'

KO NIE PANDAI MEMBACA TAK??? NAK AKU BUAT KELAS MEMBACA MERSAMA UNILLY TUK KO KER???HAHAHHAA

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."