mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Monday, February 9, 2009

pengumuman penting....




blog uNiLLy's meminta maaf pada seluruh warga uNiLLy's kerana tidak sempat mengemaskini blog ini dengan sempurna sejak akhir akhir ini di sebabkan tugasan dan babarapa perkara yang tidak dapat di elakkan...

adalah dimaklumkan dengan ini saya mengumumkan penambahan 2 lagi warga kerja blog uNiLLy's ini... demi memastikan blog ini sentiasa 'meriah' dan terus menjadi sumber utama untuk semua warga uNiLLy's mendapat info -info terkini mengenai keluarga uNiLLy's ini!

2 'staff' blog uNiLLy's yang saya lantik ialah sdr Razak (sunway) dan sdr Najib.... namun begitu perlantikan ini akan berkuat kuasa hanya mulai 15 Feb 2009....

kepada sesiapa yang mempunyai sebarang bantahan / cadangan mengenai pencalonan ini harap dapat memberi serba sedikit pendapat bagi memastikan blog kita ini sentiasa 'power'!

sekian...
editor ...
razali

10 comments:

warga unilly said...

razak ok, najib?

blogger said...

kenapa dengan najib?
dia tak layak ke?
dia ok jer setau aku?

atau ada cadangan lain?

najib said...

oit warga unilly yg pengecut...
watper nk sembunyikn namer...
kalo brani ckp trg2 laa...
jali nk lantik aku sbb aku byk dpt berite tkini tau..aku pun tawar diri la nk tlg die...
sblm ni friendster aku pgg ader org yg xsuke pastu aku da tkr owner jer hbs mati trus group tu...
pastu korg wat unilly yahoo group pun mati mcm tu jer...so blog ni ngah nyawa2 ikan kene la tlg skit..kalo xsuke aku korg tawar diri sdiri laa...tlg idopkn blik blog nii...drp ckp jeee xgune....

blogger said...

itu laa aku sokong kata najib... jangan setakat lepaskan batuk ditangga...

kalau boleh turun n bantu... bukan perkecilkan org lain ... kalo hang boleh...

bukhary said...

entah woi!!
setakat nk boikot org jerk, baik x payah...klu ada org nk tolong 2 kire bersyukur la..
lgpon najib bkn la perompak @ pemusnah negara...hakhakhak!!
setakat nk sorok nama n thn memperkecilkan kesungguhan orang lain adalah sifat yg x elok.
terima dengan seadanya...........

najib said...

wahai org yg anti najib sila la beritau masalah korg btol2...
kalo aku rase korg btol aku tarik diri...ok??....

ketua blogger said...

takpe la dengan ini aku terima najib sebagai salah seorang ahli lembaga pengarah blog unilly's

najib said...

ha??...tgk blogger pun tkut nk buang aku...hehe

najib fan club said...

najib,ur da best..

fan najib gak said...

btol tu..aku sokong..

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."