mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Tuesday, November 25, 2008

zahir dimalukan budak umur 9 tahun....




sdr zahir yang dikatakan pemain "hebat" bola sepak unilly di malukan oleh seorang kanak kanak berusia sembilan tahun adik syafiq irfan ..apabila diratah dengan teruk sekali dalam satu permainan bola sepak diantara satu sama lain di ipoh sebentar tadi.. sdr zahir dibelasah dengan 5 gol berbalas 1 satu sahaja... (5-1) apa sudah jadi.. jangan setakat poyo macam ronaldo jer tapi habuk pun tarak...kah kah kah...

16 comments:

rakan sepasukan said...

aduhhhhh malunyer aku jadi rakan sepasukan....

fabio capello said...

kalah main aper??

scolari said...

main bola laaa ...kah kah kah.. buat malu team korang jer..saper coach korang ni?

penyerang sensasi unilly said...

aduhhhhh kemaluan yang besar buat zahir..... besar tu.... takpe tebus masa main futsal la jumaat ni ek... hahahah
aku dah taknak berganding ngan ko lagi la .. buat malu aku je

bukhary said...

"zahir dimalukan budak umur 9 tahun"

adakah benar kenyataan ini?
atau pun cerita dongengan yang direka-reka semata-mata untuk menjatuhkan reputasi En. Zahir sebagai pemain pasukan Unilly yang sekarang ini sedang meningkat naik..??

namun apa daya En. Zahir...
dari apa yang saya baca dari comment..
semuanya tidak memihak pada anda...
jd..,saya terpaksa percaya statement ini...

p/s: apa r...btl2 bikin malu la...

CAPTAIN.. said...

ya allah!...pe nie jair..langsung tk konsisten la...gan bdk 9tahun pun ko bole kene blasah ker??..ceh!!..skrg aku nk kembalikan reputasi ko ..fhm??????

midfield said...

apa?? zahir??? biasalah tu.. apa nak heran... budak poyo tu memang camtu!! aku tak percaya kalau zahir menang 5-1 tapi aku percaya sangat kalau zahir kena belasah 5-1...

sebagai rakan sepasukan aku terpaksa meluahkan kekesalan aku terhadap zahir yang poyo lelebih ni.. harap lepas ni jangan malukan kitorang lagi dah laa!

man said...

sabar jela zahir..... ape pun rekod king paling lame tetap kite pegang.

najib said...

oit man...
rekod selalu tcipta sbb aku la..
ketangkasan,kekebalan n kebolehan dan kehebatan serta pengetahuan atau pembolehubahan aku mmg sukar dikecapi,dihalangi,direntasi n dikalahkan dan diperlekehkan serta diperbodohkan atau ditewaskan!!!!!!!!!!!!
hahaHAHAhahHAhaHAHahAahhAHAHAhahAhahaahAahAhAHAHAAHAAHAHAHAHAhahahaha

bukhary said...

sedar la najib oii..
klu bab2 nk ceghita HEBAT n POYO memang kau la najib...
hikhikhik....
ko memang mcm penjaga pintu umah SetaN united....hakhakhak!!!!
Van De TAK Sedar....=P

pemerhati bebas said...

rang terbukti korang sepasukan semua poyo.. najib kata pasal dia team dia leh kekal lama.. kah kah kah.. man kata dia hebat...zahir cam biasa poyo.. dah semua berlagak cam ni aku canangkan korang berpecah n bentuk team lain jumaat ni pastu tengok laa korang hebat ker tak.. kalau korang memang hebat laa tapi kalau korang setakatnak sedapkan citer takyah laa buat tak dengar jer cadangan aku...

amacam bo? betultak?

zahir said...

2 semua hanya la rekaan semata
bg sy saudara razali hanya mau blog nya dpt perhatian sje
pe pon sy xksh dgn bnda nie semua

isa diabate said...

sebenarnya saya mau jd jurulatih ini team tapi ini zahir banyak kasi saya sakit kepala la..ini macam mana boleh pergi jauh.,ini zahir tarak guna la..saya rasa itu gemok sulaiman lagi bagus la..

bukhary said...

kewibawaan zahir makin tercabar..
blhkah beliau berpisah antara man, ngn najib untuk menunjukkan siapa lebih POYO dalam perlawanan mlm nie..??
ape2 pon kita tgk r nnt..
yang mana lebih berKUASA antara yang POYO, yang HEBAT @ yang CEGHITA HEBAT..
hikhikhik!!!!

p/s: pemenang akan menerima pingat darjat kebesaran dari Penolong Pengarah Ketua Siasatan Jenayah/Dalam & Luar Unilly iaitu En. Razali Lepat (merangkap ketua pasukan chelsial)

berhakhakhak!!!!=P

blogger said...

blaa laa wei

yg hebat said...

ha..pe citer jumaat tu sape yg hebat..hahaha...
sbb aku la boo n geng mng 5 game bderet..
pastu sbb 1game aku jd keeper tok team jair n game tu la bg jair kemenangan sulong mlm tu..hehe


AKU LA HEBAT!!!!!

hahahaAHAHAHAHAHAhahaha

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."