mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Wednesday, August 20, 2008

syukur.... kami mencapai matlamat!


persembahan yang meyakinkan dari rakan sepasukan telah menaikkan semangat diantara kami.. buktinya selepas kami menang 3-0 pada perlawanan pertama kami cukup yakin dan berhati hati serta tidak mendabik dada sebalikknya kami menumpukkan sepenuhnya pada perlawanan pasukan lain dan teknik mereka yang benar benar membantu kami.."kata sdr bukhari selepas perlawanan malam tadi.tambahnya lagi " kami bersyukur kerana mencapai matlamat kami sekurang kurangnya menjadi pasukan ke 3 terbaik kejohanan walaupun impian untuk menjadi juara sememangnya bersemat dihati setiap pemain!" insyaAllah kami akan meneruskan kecemerlangan pasukan ini minggu ini di sport planet ampang pada kejohanan piala merdeka ahad ini!

sementara itu sdr farhan pula yakin dengan pasukan ini untuk kejohanan piala merdeka ahad ini. "bagi saya senarai pasukan yang kita miliki ini adalah cukup mantap dan saya yakin sekiranya kita mengekalkan prestasi ini kita dapat mencapai sesuatu pada piala merdeka kali ini!

No comments:

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."