mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Thursday, July 31, 2008

sdr rahim bidas sikap najib!


sdr rahim membidas laporan sdr najib dalam blog uNiLLy's. katanya trip ini adalah untuk memastikan para pemain tidak tertekan dan bercuti sehari sebelum perlawanan tidak salah pun! "
kalau setakat latihan kat sana pun boleh buat ..kat tepi pantai lagi lasak... lagi bagus" tambahnya lagi beliau kecewa kerana sdr najib sengaja menakut-nakutkan para pemain yang mahu mengikuti trip ini dengan hukuman berat! "ramai pemain menghubungi saya menyatakan kekesalan..mereka terhadap najib" katanya lagi.

8 comments:

Amirulzaman said...

Wow,ini kali pertama saya masuk blog unilly.Saya ucapan syabas pada semua yg terlibat dlm menghasilkan blog ini.

Apa ini?mula2 masuk aje ada problem.Apa hal Rahim?Apa hal Najib?

Hahahhhaha

mohd razali said...

hahah sebenarnya takde apa pun saje nak hangatkan suasana jer... baru best nak baca berita...
siapa amirul nizam nie leh kenalkan diri ker? malbari ker? dari mana? mana tau pasal kewujudan blog ini?
thanks for ur comment!

Amirulzaman said...

Razali,nama saya Amirulzaman,dr Bukit Rahman Putra,memang malbari,dan saya ahli keluarga jugak

mohd razali said...

amir kaka ker nie??

Amirulzaman said...

yes,amir kaka :-)
so malam ini siapa yg pi tioman?
hahahha

mohd razali said...

ramai jugak pegi... geng ipoh.. pastu kat sini pun ader juga.. tak pegi ker?

Amirulzaman said...

saya tak pergi.Rahim call,dia cakap ada 13 org yg pergi.
Lepas ini Malbari tak bolih pi sana.Kena ban
hahhaha

mohd razali said...

haha kami dah pulang!!! seronok! kali ni tak kena ban! dijemput lagi adalah hehehehe!

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."