mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Wednesday, May 7, 2008

'spider man' man utd kembali.....


bekas penjaga gawang man utd yang lebih dikenali spiderman kerana ketangkasanya semasa menjaga gawang dari dibocori kini telah menyatakan hasrat persetujuan untuk kembali... tetapi kali ini sebagai pemain jemputan untuk perlawanan klasik veteran yang akan diadakan sabtu ini! katanya"sebenarnya saya telah lama meninggalkan arena bola sepak ini akibat kecederaan dan banyak menghabiskan masa dengan memancing sahaja, selepas dijemput, saya cukup bersemangat dan mahu cuba untuk menunjukkan aksi lama saya kembali! bagi peminat peminat saya... jangan lupa memenuhi setiap penjuru di frenzy futsal center di sg buloh sabtu ini untuk menyaksikan kelibat saya sbg penjaga gol! " katanya ketika ditemui di pulau pangkor semalam!

No comments:

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."