mutiara kata uNiLLy's...

Ukhuwah itu bukan terletak pada pertemuan. Bukan pada manisnya ucapan di bibir, Tetapi pada ingatan seseorang terhadap saudaranya didalam doanya....."

Apakah Cadangan Lokasi anda bagi Grand Family day Disember 2010 ini?

Thursday, May 8, 2008

khabar dari morocco...


dalam suasana kita menunggu hari untuk unilly champion cup... ada seorang daripada beberapa warga unilly yang bekerja atau belajar diluar negara iaitu sdr halim bin yunus yang kini sdr belajar di morocco tahun terakhir menyatakan sedikit kecewa kerana tidak dapat bersama sama semua warga unilly yang lain ahad ini! katanya " saya menjangkakan fenerbache akan menjuarai pertandingan kali ini disebabkan barisan pemain yang saya yakin mantap!"apabila ditanya aktiviti selain pelajaran disana katanya "ketika ini saya mewakili pelajar malaysia(pasukan kebangsaan) untuk futsal dan sering mengadakan perlawanan dengan pelajar dari negara lain!" ditanya bila beliau akan kembali ke malaysia.. katanya" insyaAllah saya mahu menunaikan umrah dalam bulan ogos dan akan kembali ke malaysia pada bulan september tahun ini... insyaAllah"katanya lagi ketika dihubungi melalui Yahoo massanger sebentar tadi..

No comments:

Mutiara Kata uNiLLy's

"Barangsiapa yang meyombongkan diri kepada salah seorang daripada hamba - hamba Allah, sesungguhnya ia telah bertengkar dengan Allah pada haknya...."